Godkända reflexer

HEM >> REFLEXINFO

GODKÄNDA REFLEXER

VARFÖR GODKÄND REFLEX?


Reflexen är en billig livförsäkring, men se till att den fungerar. Det är en enorm skillnad mellan en bra och en dålig reflex. I dagsläget finns det reflexmaterial av mycket skiftande kvalitet, en del så dåliga att de inte reflekterar alls.


Reflexer klassas som en säkerhetsprodukt och ska, för att vara godkänd, uppfylla ett antal kriterier. Utöver dessa kriterier, så skall den också vara testad av ett ackrediterat testinstitut. I Sverige testas reflexer bland annat av SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.


Vi på REFLEXRÖRELSEN är stolta över våra  reflexer, som tillverkas i högsta kvalitet. Samtliga våra reflexer uppfyller certifieringskraven och är därför CE godkända.


DESIGNADE REFLEXER


REFLEXRÖRELSEN ser reflexer som något viktigt och roligt. Något man vill köpa och använda för att de är fina inte bara för att de är säkra. Det är så vi på REFLEXRÖRELSEN tänker, att öka reflexanvändningen genom att erbjuda designade reflexprodukter som tilltalar och sprider både glädje och säkerhet.


Vi vet att det är stor skillnad på användningen av reflexer man köper och de man får. Gratisreflexer och reklamreflexer fungerar i informationssyfte för att öka medvetenheten om hur viktigt det är med reflexer, men de används sällan. Designade reflexer har en betydligt högre användningsgrad och vi är stolta över att kunna tillgodose konsumenter med vackra, designade kvalitetsreflexer som de vill använda  både för att de är säkra och snygga.

Att synas räddar liv.

REFLEXRÖRELSEN:

C/O Successful Online HB

Västerängsvägen 49, 182 47 Enebyberg.

info@reflexrorelsen.se | www.reflexrorelsen.se

Copyright @ All Rights Reserved

Följ Reflexrörelsen

Organisationsnummer: 969771-0151

Godkänd för F-skatt