PR-Produkter

HEM >> REFLEXER

PR-PRODUKTER

REKLAMREFLEXER INFÄSTNING


Vi använder en förmånlig säkerhetsnål/trådinfästning, när man är ute efter ett kostnadseffektivt alternativ, som oftast t.ex. vid massiva kampanjer.


Annars rekommenderar vi en bollkedja (4 olika färger) som sådan eller tillsammans med en metallklämma. Alla våra infästningsalternativ är uttänkta så att reflexen tillåts att gunga och reflektera tillräckligt, så att den upptäcks på bästa sätt.

PROFIL REFLEXER


Coreflect reflexer är en uppskattad reklamgåva. En produkt som främjar trafiksäkerhet och räddar människoliv. Den är användbar och tjänar ett nyttigt syfte till skillnad från många andra reklamgåvor i samma prisklass.


Vi kan trycka till exempel företagets logo, varumärke eller företagets namn. På prismareflexer kommer trycket på reflexens yta. Trycket på Coreflect-reflexer kan man tryggt fylla upp till en tredjedel av ytan och samtidigt bibehålla goda reflektionsvärden. En logotyp tryckt på ytan av reflexen är skarp, går lätt att läsa och färgerna behåller sin ljusstyrka.Se tillgängliga former för tryck ››

 

För mer information, kontakta oss på mail: info@reflexrorelsen.se eller ring till Jessica Mossberg på 0723-011080.MILJÖ


Coreflect tar alltid hänsyn till inverkan på miljön i hela verksamheten. Coreflects miljöledningssystem är certifierat enligt ISO 14001. Deras miljöpolitiska mål är att förhindra förorening av miljön, effektiv användning av resurser, skydda miljön och kontinuerlig förbättring.


Våra finsktillverkade Coreflect-reflexer tillverkas i polystyren, som är miljövänlig och fullt återvinningsbar. I produktionen av reflexer uppstår ej heller avfall.


REFLEXRÖRELSEN:

C/O Successful Online HB

Västerängsvägen 49, 182 47 Enebyberg.

info@reflexrorelsen.se | www.reflexrorelsen.se

Copyright @ All Rights Reserved

 
 
Följ Reflexrörelsen

Organisationsnummer: 969771-0151

Godkänd för F-skatt