Coreflect reflexer

HEM >> REFLEXER

COREFLECT REFLEXER

FINSKA MILJÖVÄNLIGA KVALITETSREFLEXER


Coreflect-reflexen är världens första fotgängarreflex. Reflexen är en finsk uppfinning och den är producerad sedan 1960-talet. Än i dag är Coreflect ledande i reflexernas kvalitetssäkring. Reflexerna är cirka två gånger effektivare än de andra på marknaden.


Enligt CE standarden EN13356 är det reflekterande minimivärdet av en reflex 400 C.I.L. (koefficient av ljusstyrkan), som överskrids av alla Coreflect-reflexer. Minsta kravet för Coreflects produktion är 800 C.I.L.

 

Reflexrörelsen – Svensk distributör

Reflexrörelsen är distributör i Sverige för de finska Coreflect reflexerna. Vill du sälja de fina, miljövänliga och högkvalitativa reflexerna i din butik, kontakta oss på mail: info@reflexrorelsen.se eller ring till Jessica Mossberg på 0723-011080.


Ladda ner katalog för 2017 här ››


MILJÖ


Coreflect tar alltid hänsyn till inverkan på miljön i hela verksamheten. Coreflects miljöledningssystem är certifierat enligt ISO 14001. Deras miljöpolitiska mål är att förhindra förorening av miljön, effektiv användning av resurser, skydda miljön och kontinuerlig förbättring.


Våra finsktillverkade Coreflect-reflexer tillverkas i polystyren, som är miljövänlig och fullt återvinningsbar. I produktionen av reflexer uppstår ej heller avfall.

REFLEXRÖRELSEN:

C/O Successful Online HB

Västerängsvägen 49, 182 47 Enebyberg.

info@reflexrorelsen.se | www.reflexrorelsen.se

Copyright @ All Rights Reserved

 
 
Följ Reflexrörelsen

Organisationsnummer: 969771-0151

Godkänd för F-skatt